BIO KRUHKI IN KREKERJI

Zdravje se začne tudi pri prigrizkih… krekerji, kruhki, slane palčke, prestice… Trgovina Zakladi narave ponuja širok program hrane, ki  vam omogoča zdrav način »preživljanja prostega časa«.

Erdmann HAUSER
ErdmannHAUSER proizvaja izdelke iz različnih vrst žit, in sicer iz ajde, pire, ovsa, ječmena in trde-durum pšenice, po posebnem postopku, da se ohrani kar največ vitalnih snovi iz žit.

Celo zrnje najprej namočijo v vodo, da se aktivira kalček. S tem se življenjska moč kalčka poveča, brez da bi se porabljala. S sušenjem aktiviranih žitnih zrn  pri enakomerni temperaturi v posebnih, za to razvitih in namenjenih pečeh, se snovi v semenu na edinstven način preobrazijo. Po sušenju se pleve nežno odstranijo. Celo nepoškodovano zrnje nato v posebnem mlinu zmeljejo v moko, tau, zdrob ali bulgur.

Vsebuje visoko kvalitetno Demeter pirino ali pšenično polnovredno moko, v kateri je ohranjen kalček, kjer so vitamini, minerali in balastne snovi. Pridelana je biološko-dinamičnih Demeter smernicah. Ti izdelki vsebujejo kvalitetno palmino maščobo in ekstrakt iz ječmenovega sladu. Vse sestavine so kontrolirano ekološke in biolološko-dinamične.

erdmann

Davert
Podjetje Davert  je specializirano za proizvodnjo riža, stročnic in žita  v najboljši ekološki kakovosti.

davert