SANTE

Untitled-1
Naravna kozmetika SANTE predstavlja edinstven pristop k osebni negi s skrbno izbranimi naravno aktivnimi rastlinskimi sestavinami, kot so olja in rastlinski izvlečki iz organske pridelave ali divjih rastišč. Holistični pristop nege kože, las in nohtov SANTE v vseh linijah združuje čiste rastlinske učinkovine, dermatološki nadzor učinkovitosti in prijaznosti do kože ter uravnotežene in dopolnjujoče se izdelke.
Izdelki SANTE so posebej primerni za občutljivo in k alergijam nagnjeno kožo, saj se v vseh izdelkih izogibamo sestavinam, ki rade sprožajo alergije. Še več, surovine morajo zadostiti visokim standardom čistosti in prijaznosti do kože. Učinkovitost in prijaznost do kože redno preverjajo dermatološke klinike na plačanih prostovoljcih.

Razvoj in proizvodnjo izdelkov SANTE vodi odgovorna raba naravnih in humanih virov. Proizvodnjo urejajo strogi kriteriji kakovosti, ki nadzorujejo celoten postopek od izbire surovin, nežnih proizvodnih procesov, ki ohranjajo dobrobit surovin, do okolju prijazne ovojnine.

Certifikat za naravno kozmetiko

Poleg številnih dobrih ocen, ki so jih izdelki SANTE dobili pri reviji Oko test,  ki ocenjuje naravne izdelke, vsi izdelki ustrezajo pogojem za pridobitev certifikata za naravno kozmetiko BDIH. Znak BDIH je odtisnjen na ovojnini.