PHARMOS NATUR

image32
Popolnost narave je za PHARMOS NATUR vzgled za lepoto od znotraj in zunaj. Osnovna  motivacija je celostno in previdno predelovati dragocene rastline s svojo bogato mrežo naravnih učinkovin.

Tako kot je predvidela narava, posameznih učinkovin nikoli ne izolirajo in jih potem na novo spojijo. Vse ostane v sožitju – celotna mreža mikro učinkovin, kot je naravno dana. Samo na ta način so medsebojni »odnosi« različnih snovi  trajni. Več kot 100 posameznih snovi v bio soku aloje vera se namreč v kombinaciji z drugimi, dragocenimi snovmi medsebojno podpirajo in potencirajo enkraten, regenerativen učinek.

Med te rastline sodi poleg posebne aloje vere iz Srednje Amerike korenina Yacon iz Peruja, črni sezam iz Nepala, posebna tropska papaja iz Šrilanke, sadeža neli in terminalija iz nacionalnega parka Royal Baridiya v Nepalu.

V ospredju sta čistost in učinkovanje vseh proizvodov. V naravni zdravilni kozmetiki je osnova 100% čisti bio sok aloje vera. Vsa kozmetika se proizvaja brez alkohola, brez citronske kisline, brez parabenov, brez kemično pripravljene vode, popolnoma brez konzervansov. Vsi proizvodi so v  največji možni delež rastlinskih učinkovin z bio certifikatom.