LOGONA

image29

Visokokakovostni izdelki Logona se  ponašajo s certifikatom BDIH za naravno kozmetiko. Izbirate lahko med izdelki za  nego obraza, »age protection« kremami, med različnimi ličili, izdelki za nego telesa / wellness, izdelki za nego in oblikovanje las , široko ponudbo naravnih barv, izdelki za nego rok in nohtov,  kozmetiko za moške, izdelki za nego dojenčkov in otrok ter kozmetiko za nego zob.

Izdelki za nego kože

Izdelki LOGONA vašo kožo ščitijo in negujejo z nežno močjo rastlin. Aktivne fitokozmetične sestavine in prvovrstna rastlinska olja oskrbijo vašo kožo z vsem, kar potrebuje za naraven sijaj in zdravo lepoto.

Koncept nege za obraz LOGONA temelji na znanstvenem razumevanju naravnih procesov kože. Znanje jemlje tako iz modernih dermatoloških spoznanj kot iz tradicionalnega zeliščarstva, kar omogoča razvoj izdelkov, ki nežno, a učinkovito spodbudijo zmožnost kože, da se sama regulira in zdravi. Izdelki LOGONA upoštevajo naravne ritme in potrebe vaše kože in ji nudijo vlago in zaščito pred zunanjimi vplivi čez dan ter ponoči vzpodbudijo njene regenerativne procese.

Ličila Logona

Logona s ponosom predstavlja novo linijo naravne dekorativne kozmetike. S to novo linijo se nadaljuje že 20-letna tradicija inovacij. Na začetku, ko še ni obstajala nobena naravna alternativa konvencionalni kozmetiki, je Logona vstopila na tržišče in z nekaj dekorativnimi izdelki odprla novo tržno nišo.

Ženske od naravne kozmetike pričakujejo učinek, primerljiv z učinkom dekorativnih proizvodov konvencionalne kozmetike. Logona je presegla tudi to merilo. Nova linija nudi prefinjene odtenke in sofisticirane kozmetične možnosti za kakršen koli videz. Hkrati uporablja najboljše sestavine, ki jih nudi narava, kot so biološko pridelana rastlinska olja, vitamini in naravna barvila. Vsi proizvodi nove Logonine kozmetične linije ustrezajo strogim kriterijem evropskega certifikata BDIH za kontrolirano naravno kozmetiko.

Zagotavljamo učinkovitost. Zagotavljamo, da koristi vaši koži.

Certifikat BDIH za kontrolirano naravno kozmetiko:

1. Ne vsebuje sintetičnih barvil, dišav in konzervansov.

2. Ne vsebuje silikonov, parafinov in drugih petrokemičnih derivatov.

3. Ni testirana na živalih.

4. Dermatološko testirana za najboljšo kvaliteto.

Linija za roke in nohte

K urejenemu videzu brezdvomno spadajo tudi urejene roke in nohti. Ker so roke in nohti v vsakdanjiku podvrženi različnim vplivom kot so toplota, mraz in mehanske obremenitve, moramo še toliko bolj poskrbeti za njihovo nego. Poleg tega je koža na teh delih še posebno občutljiva in nagnjena k izgubi elastičnosti. Logona Natural Nails vam ponuja vse kar potrebujete za naravno lepe roke ter sijoče nohte in to popolnoma brez laka za nohte in kemije.

Nega las

Zdravi in sijoči lasje ustavljajo poglede. Proizvodi za nego las Logona vam nudijo vse, kar vaši lasje potrebujejo, da ohranijo svojo naravno lepoto.

Izdelki Logona za nego las:

  1. Certifikat BDIH za kontrolirano naravno kozmetiko,
  2. Skrbno izbrana in testirana zelišča in olja iz biološke pridelave ali divjih rastišč zagotavljajo zelo učinkovito nego,
  3. Izredno blage milnice rastlinskega izvora,
  4. Ne vsebuje sintetičnih barvil, dišav ali konzervansov,
  5. Ne vsebuje parafina, silikonov ali petrokemičnih derivatov.