KNJIGE

image26

Knjiga »Sibirska cedra – med mitom in resničnostjo« je knjiga o »speči deželi« Sibiriji, kjer so meje med resničnostjo, pravljicami in miti zabrisane, tako kot so zabrisane meje med časom zdaj in nekoč.

Mitološki okvir »speče dežele« in sibirske cedre se v nadaljevanju knjige spremeni v resničnost oz. v strokovno analizo substanc sibirske cedre, kjer avtorici razložita “skrivnostno” delovanje lesa, plodov, semen, smole in iglic sibirske cedre ter iz njih pridobljenih izdelkov na človekovo zdravje. Dotakneta se njihove uporabe tako v ljudski, kakor tudi v uradni medicini. Bralec bo tu našel natančne podatke o vsebnosti posameznih substanc v olju, moki in oreščkih sibirske cedre in tako na osnovi empiričnih dejstev in zakonitosti lažje razumel skrivnost njenega delovanja. Poleg tega je knjiga tudi uporaben priročnik za zdravo življenje.

Rdeča nit celotne pripovedi je »skrivnostni dragulj« Sibirije – sibirska cedra, ki je za prebivalce Sibirije sveto drevo.

image27

Knjiga nudi odgovore kako lahko prebrodimo podzavestne blokade, rešimo družinske zaplete in premagamo druge družbene omejitve.  Kaj pravzaprav so nove vrednote, novi cilji in nove poti?  Vnebovzeti Mojster Adamus Saint-Germain sporoča ganljive besede vsem, ki iščejo globoka spoznanja in praktično pomoč duhovnega sveta, da bi tako v svojem življenju sprejeli novo zavest. Avtorji  zahtevajo od vsakega posameznika, da se sooči z lastno odgovornostjo in da sam osvetli svojo resničnost.